Razstave FD Goga - Foto društvo GOGA Zagorje

Pojdi na vsebino
RAZSTAVE FD GOGA
Goga se predstavi 2021

Na povabilo Foto društvo Goga tokrat po daljšem času zopet razstavlja na URI Soča Ljubljana. Tematika razstave je prosta in prepuščena izboru avtorjem, zato so tudi predstavili toliko različnih tem in pristopov pri fotografiranju in obdelavi fotografij.

PREGLEDNA RAZSTAVA FD GOGA

V novembru smo pripravili pregledno razstavo Foto društva Goga. Tokrat razstavlja nekaj novih avtorjev, ki so popestrili fotografsko sceno. Tema razstave je prepuščena izboru avtorjev, ki so predstavili različne teme in pristope, od odra do eksterierja z zanimivim pristopom obdelave slik. Prvič so razstavljene tudi slike posnete s telefonom in kot take postavljene na panoje z odlično resolucijo in barvami. Razstava je na ogled v avli kulturnega centra Delavski dom Zagorje od 5.11.2019 do 19.11.2019.

Potopisna razstava fotografij INDIJA na URI Soča Ljubljana

Pregledna fotografska razstava FD GOGA na URI Soča Maribor

Bistvo fotokluba ni, da je sam sebi namen, temveč radi svoje stvari  pokažemo tudi navzven. Če že nekaj delamo in smo prepričani, da to  delamo dobro, je prav da tudi pokažemo širši publiki. Tako smo se  uspešno dogovorili z gospo Evaldo Bizjak, ki je mimogrede naša  sokrajanka a že vrsto let živi in dela v Mariboru. Omogočila nam je  postavitev naše pregledne razstave (ki jo vsako leto januarja postavimo v  DD Zagorje), v Centru za poklicno rehabilitacijo v Mariboru. Razstava  bo postavljena celo poletje. Smo pa veseli na obeh straneh, kajti to ni  naše zadnje sodelovanje.

Potopisna razstava fotografij INDIJA

Foto društvo Goga tokrat razstavlja v prostorih podjetja EVJ Elektroprom d.o.o. iz Kisovca. Tematika razstave je tokrat INDIJA, avtor slik pa je član FD Goga Uroš Ritonja iz Trbovelj.  Razstava bo na ogled do 30.04.2019 v galeriji podjetja. Prijazno vabljeni.

GOGA SE PREDSTAVI 2019
Čeravno letošnja razstava ni povsem v maniri prejšnjih, je utrip  razstavljenih fotografij prav prijeten. Gledalčevo oko najde zanimivo  vsebinsko in kompozicijsko motiviko, ki se razteza od pokrajine iz tal  in višav, preko portretov pa vse do makro fotografije. Razstavljenim  fotografijam daje dinamiko preplet črno belih in predvsem barvnih  fotografij. Letos razstavljajo Bojan Šibila, Bronislav Urbanija, Edi Hribšek, Franci Oven, Irena Šink, Joža Flisek, Smiljan Keršnik, Vukašin Šobot, Tina M. Šobot, Bernarda Korbar, Matej Pušnik in Mitja Derenda. Fotografije si je mogoče pogledati do konca februarja.Tekst in foto: Vukašin Šobot

FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE OB SAVI
Čolnišče 16, 1410 Zagorje ob savi
Copyright©2010-2023 Foto društvo Goga Zagorje / Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani Franci Oven
Nazaj na vsebino