Predstavitev - Foto društvo GOGA Zagorje

Pojdi na vsebino
O NAS
V ZAGORJE SMO PRINESLI DOGODEK

Grumove nagrade
Smo kreativni

Foto društvo GOGA se nahaja na zemljevidu kulturnih društev v Zagorju že od leta 2010. Čeprav je čas od ustanovitve relativno kratek, smo dokazali, da je fotografija pomemben in poseben umetniški element, ki se ga ne sme prezreti.
Logo FD Goga
Smo pripovedovalci zgodb

Ustvarjalke in ustvarjalci vedno znova iščemo nove načine, kako razširiti in poglobiti znanje, poleg tega pa z veseljem sprejemamo nove ideje in izzive.
Inspiracija

Z veseljem sprejemamo nove članice in člane. To, da se nahajamo v osrčju Slovenije je marsikoga prepričalo, da se nam pridruži. Tako imamo članice in člane, ki prihajajo iz vseh treh zasavskih občin, iz Trojan in Kamnika.
Smo pisana družba ljubiteljskih fotografinj in fotografov različnih nivojev znanja in fotografskih usmeritev, zato ste dobrodošli na naše prireditve ali pa v naše društvo.

Znamenitosti

Veseli nas, da delujemo medgeneracijsko, saj je starostna paleta izredno široka. Tudi najstarejši člani imajo sveže ideje, mlajši pa s svojo energijo dvigujejo ritem delovanja. Delo v takšni sredini je za vsakega izmed nas enkratna izkušnja, ki je zagotovo ne bomo izpustili iz rok.
FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE OB SAVI
Čolnišče 16, 1410 Zagorje ob savi
Copyright©2010-2023 Foto društvo Goga Zagorje / Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani Franci Oven
Nazaj na vsebino