Pravno obvestilo - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino


Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh
Foto društva GOGA Zagorje, so njegova last in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, razen z navedbo avtorskih pravic društva in v nekomercialne namene. Za komercialne namene je potrebno pridobiti pisno soglasje društva.

Društvo si pridružuje pravico do sprememb vsebin. Foto društvo GOGA Zagorje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Foto društvo GOGA Zagorje niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pogoji uporabe
Uporaba spletnih strani
Foto društva GOGA Zagorje je dovoljena za osebne potrebe in je namenjena tako fizičnim kot tudi pravnim osebam.
Foto društva GOGA Zagorje si pridržuje pravico do krajših ustavitev portala za potrebe tehničnega vzdrževanja, sicer je portal nepretrgoma dostopen.

Prepovedano kopiranje
Podatki na portalu www.twirlingklub-sava.si so varovani kot zbirka podatkov po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah in pravnem redu Evropske unije.
Uporabniku ni dovoljeno uporabljati in kopirati posameznih podatkov in podatkov, urejenih v bazi ali dele baz portala www.fd-goga.si v drug računalnik in na katerikoli drug medij z namenom kakršnekoli uporabe teh podatkov, urejenih enako ali podobno kot so urejeni na www.fd-goga.si, razen če je član Foto društva GOGA Zagorje.

Zunanje povezave
Spletno mesto je sestavljeno iz povezav na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih straneh Foto društva GOGA Zagorje ne odgovarja.

Varovanje osebnih podatkov

Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se naloži na računalnik uporabnika, ko ta obišče določeno spletno stran. Pri vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Sam piškotek ne vsebuje nobenih informacij, vsekakor se pa na vašem računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje časovno dobo piškotka, ime strežnika, ime domene in generirirano unikatno število. Ob vsakem naslednjem obisku iste spletne strani le ta preveri in pridobi vsebino piškotka, ter prepozna uporabnika. Spletna stran pa na podlagi informacij lahko izboljša izkušnjo uporabnika. Za dobro delovanje spletne strani so piškotki zelo pomembni. S piškotki je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku spletne strani se pa ni treba ponovno prijavlati.

Izjava o zasebnosti
Upravitelj spletne strani
Foto društvo GOGA Zagorje in njenih podstrani se zavedamo pomena zasebnosti in se zato zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. S tem vas seznanjamo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri zbiranju in uporabe podatkov na spletu.

Za uporabo nekaterih delov spletne strani www.fd-goga.si se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne aplikacije www.fd-goga.si, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Upravljalec Foto društva GOGA Zagorje se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani Foto društva GOGA Zagorje skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Upravljalec spletne strani www.fd-goga.si, se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnih strani. Podatki o uporabi spletne strani, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe spletne strani www.fd-goga.si

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne strani www.fd-goga.si, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnih strani www.fd-goga.si, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletne strani www.fd-goga.si in za preverjanje ali uporabnik uporablja spletno stran www.fd-goga.si v skladu s temi pogoji.


Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino